Top 10 bedste skijakker anmeldt til vinteren

Top 10 bedste skijakker anmeldt til vinteren

Top 10 bedste skijakker anmeldt til vinteren

De bedste skijakker til vinter er gennemgået i dette afsnit.

De 10 bedste skijakker til vinter er gennemgået nedenfor:

1) Arc'teryx Beta AR-jakke til mænd

2) Columbia Powder Ridge-jakke til kvinder

3) The North Face Thermoball-jakke med fuld lynlås til kvinder

4) Eddie Bauer fleeceforet skijakke til mænd

5) Patagonia hættejakke med duntrøje til kvinder

6) Columbia Omni-Heat-jakke med hætte til kvinder

7) The North Face Thermoball hættetrøje med fuld lynlås til kvinder

8 ) Columbia Powder Ridge II bomberjakke til mænd 9 ) The North Face hættetrøje til mænd Thermoball med fuld lynlås

Hvad er forskellen mellem en skijakke og en vinterfrakke?

En skijakke er designet til at blive brugt, mens du står på ski. Den er normalt lavet af vandafvisende materialer, og hætten kan være foret med pels. Ærmerne er ofte justerbare, og den har snøre rundt om taljen for en tætsiddende pasform.

En vinterfrakke er derimod designet til at holde ski jakke dig varm i koldt vejr. Den er længere end en skijakke og har typisk en hætte, der kan trækkes stramt om ansigtet for at få varme. Ærmerne er ofte også justerbare ved håndleddene.

Den vigtigste forskel mellem disse to typer frakker er deres formål: En skijakke beskytter dig mod regn eller sne, når du står på ski ned ad et bjerg; en vinterfrakke holder dig varm i koldt vejr, så du ikke fryser ihjel på vej til arbejde om morgenen.

De 10 bedste skijakker anmeldt til vinteren

Vintersæsonen er lige om hjørnet, og du ved, hvad det betyder: det er tid til at købe en ny skijakke!

Men før du går på indkøb, så tag et kig på vores liste over de 10 bedste skijakker, der er anmeldt til vinteren. Vi har alt fra dunjakker til vandtætte jakker og meget mere.

Du kan finde alt muligt lækkert vinterudstyr på Amazon, lige fra hatte til snestøvler. Men hvis du leder efter noget specifikt, som en ny skijakke, så har vi din ryg! Denne liste inkluderer ti af de bedst bedømte jakker til denne vintersæson.

1) Columbia Heavenly Long Down Jacket til kvinder

2) Columbia Solaris-jakke til mænd

3) Patagonia R1 hættetrøje til kvinder

4) North Face Dame Denali

Sådan vælger du den rigtige skijakke efter din stil og dine behov

Hvis du er på udkig efter en ny skijakke, vil du gerne vide, hvordan du vælger den rigtige til dine behov. Her er nogle tips til, hvad du skal kigge efter:

– Pasform – dette er en vigtig faktor, når det kommer til jakker. Du vil have en jakke, der sidder godt og ikke begrænser bevægelsen. Dette vil holde dig mere komfortabel, mens du står på ski.

– Materiale – der er mange forskellige typer materialer, som skijakker kan laves af, men de mest almindelige er dun og syntetisk isolering. Dun er lettere og varmere end syntetisk isolering, så det er fantastisk, hvis du leder efter noget let eller pakkebart, men hvis du leder efter noget med mere varme, så ville syntetisk isolering være et bedre valg.

– Formål – skal du bruge en jakke kun til alpint skiløb eller

Hvilken slags stof kan du finde i en skijakke?

Stoffer i en skijakke kan klassificeres som vandafvisende, vindtæt og isolerende.

Vandafvisende stoffer er normalt lavet af nylon eller polyester. De bruges til at beskytte bæreren mod regn og sne. De kan også bruges til at lave en skaljakke.

Vindtætte stoffer er normalt lavet af fleece, uld, bomuld eller silke. De bruges til at isolere bæreren mod koldt vejr og kraftig vind.

Isoleringsstoffer er normalt lavet af dunfjer eller syntetiske materialer såsom polyester eller akryl. Disse stoffer giver varme til bæreren i koldt vejr ved at fange luft tæt på kroppen.

Hvad er nogle gode mærker af skijakker?

Nogle af de bedste mærker af skijakker er North Face, Columbia og Patagonia.

North Face er et populært mærke, der har eksisteret i mange år. De tilbyder et udvalg af jakker til skiløb og snowboarding. Et af deres mest populære produkter er North Face ThermoBall™-jakken, som er lavet med ThermoBall™-isolering for at holde dig varm, mens du står på ski eller snowboard. Den har også en fleeceforet hagebeskytter for at beskytte dit ansigt mod hård vind.

Columbia tilbyder jakker med Omni-Heat®-teknologi, som giver varme uden at fylde. De har også en Omni-Heat®-jakke, der er specielt designet til at holde dig varm, mens du står på ski eller snowboard. Columbias skijakke, The Summit SeriesTM Insulated Jacket, har Omni-Heat® reflekterende foring og

CVR DK 37 40 77 39